Välkommen

Välkommen till The Journal!

Välkommen hit till vårt allra första inlägg här på The Journal. Här tänker vi ta med er lite bakom kulisserna i vårt dagliga arbete kring Cupboards & Goods, dels i processen kring  att skapa kök vi älskar och se dem bli verklighet hos våra kunder, vi kommer hälsa på i snickeriet, kika på hur köken ser ut när de väl är på plats hos kund och dela med oss av kökstankar och inspiration. Men innan vi kastar oss in i det tänkte vi att det kunde vara på sin plats men en presentation av vilka vi som jobbar med Cupboards & Good är och börjar därför med Mia Sahlin som efter 20 års erfarenhet inom inredning och kök grundade Kitchen & Beyond år 2016. En Göteborgsbaserad kökstillverkare av skräddarsydda kök med kunder över hela världen.

För att kunna erbjuda sina tjänster till fler utan att behöva tumma på den specialanpassning och det hantverk som Kitchen & Beyond gjort sig kända för, lanserade Mia och maken Marcus nu i våras varumärket Cupboards & Goods.

Cupboards & Goods arbetar bara med de allra bästa materialen och ett förstklassigt hantverk. Kunden bidrar med kreativitet och planerar sitt kök utifrån The Kitchen Planner™ som vi skapat. De handgjorda, skräddarsydda och installationsklara köken tillverkas sedan i det lilla samhället Hyssna i Västergötland dit vi ska ta med er på en rundtur här framöver.

Missa inte vårt senaste IGTV avsnitt där Johanna hälsar på hemma hos Mia för att prata om hur idén till Cupboards & Goods föddes.

Här är hela gänget som jobbar med Cupboards & Good. Från vänster har vi Stefan, Anders, Sara, Johanna, Charlotta, Mia och Marcus. Tveka inte att höra av er till någon av oss om ni har frågor eller funderingar på info@cupboardsandgoods.com. Och så hörs vi vidare här hoppas vi! Nästa vecka tittar vi in hos några av våra allra första kunder där vi dokumenterat processen ordentligt.