Hemma hos Lovisa & Anton!

Några av våra första kunder, Lovisa och Anton, lät oss föreviga processen kring hur deras drömkök blev till från början till slut via tre filmer. För att det skulle bli så enkelt och överskådligt som möjligt blev det en följetång på tre delar. Länken hittar ni längst ner i detta inlägg. Men först en bildkavalkad från Lovisa. 

 

Underskåpen är målade med  kulören Dried Sage/Torkad Salvia och överskåpen med kulören Birch Bark/Björknäver . Bänkskivan är kalkstenen Azul Valverde.

Köksön är gjord av två stycken underskåp med en extra djup bänkskiva för plats att sitta vid. I köksön gömmer sig också diskmaskinen. I bakgrunden skymtar ni kyl, frys och skafferi. Fint och praktiskt att sätta krokar på sidan av skåpet!

Våra hyllplan kommer i fyra olika längder, konsolerna köps styckvis. Tack för titten hemma hos er Lovisa och Anton! Via länken hittar ni våra tre filmer där familjen visar hur just deras process såg ut från beställning av The Kitchen Planner till färdigt kök!

Klicka här för att se filmerna!