Vårt första år

Cupboards & Goods by Kitchen & Beyond

I februari 2020 lanserade Mia och Marcus Sahlin projektet Cupboards & Goods som en spin-off till Mias Kitchen & Beyond. Under namnet Kitchen & Beyond har Mia under flera år designat platsbyggda lösningar för kök, badrum, garderober med mera. För att möta den efterfrågan på handgjorda klassiska shakerkök i standardiserade mått som Mia kände fanns skapades vi, Cupboards & Goods. För att förenkla planeringsprocessen och  beställningsmomentet har vi endast försäljning i vår webshop. Vi är väldigt glada över hur året och vår lansering har gått trots de mycket speciella omständigheterna som år 2020 har bjudit oss alla på. Vi är glada över att ni, våra kunder, värdesätter kvaliteten i våra kök och väljer att investera i dessa. Vi hoppas att ni och era familjer kommer att glädjas över det fina hantverket från Hyssna under en lång tid framöver!

 

 

Lanseringen

Under möbelmässan i Stockholm i februari lanserades så våra köksmoduler och planeringsverktyg the Kitchen Planner. På café Pom & Flora i Vasastan byggde vi upp det färgstarka visningsköket och visade att flera kulörer i samma kök kan bli en fantastisk kombination. Alla 13 standardkulörer och specialkollektionen ”Ett Hem” med fyra kulörer, inspirerade av Carl Larssons älskade målningar har Mia tagit fram i samarbete med den brittiska färgtillverkaren Little Greene. Hela Cupboards & Goodsgänget var på plats och hjälpte till med allt från bärhjälp och montering till styling.

Nytt och enkelt planeringsverktyg

Utställningen under möbelmässan var välbesökt och våra gäster uppskattade vårt nya enkla och roliga sätt att planera drömköket. I planeringsverktyget the Kitchen Planner finns allt som behövs för att planera just ett sådant drömkök. I ”lådan” kommer köksskåpen i miniatyr (skala 1:20) tillsammans med kulör- och bänkskiveprover. Det färgstarka utställningsköket flyttades efter mässan till Carl Larssongården i Sundborn för släkten Larsson att njuta av under många år framöver.

Årets mest populära

Under det gångna året har ni visat oss att våra köksskåp kan ta sig väldigt olika uttryck beroende på kulör, tillval och miljöerna som de installeras i. Era personligheter kommer fram genom era val på det bästa av sätt. Vår delägare Johanna Bradfords gröna kök har inspirerat många och just de gröna kulörerna Dried Sage/Torkad Salvia, Rauk Lime/Rauk Kalk och Forest Moss/Skogsmossa har varit årets mest populära tillsammans med beslag och blandare i obehandlad mässing. Tätt efter de gröna kommer den gula kulören Köket.

Populära bänkskivor

Ditt val av bänkskiva spelar stor roll för det slutgiltiga resultatet. Under året har kalkstenen Azul Valverde (mitten vänster) varit storsäljaren tillsammans med den ljusa träskivan Ask (mitten höger). Vi räds inte en vinring och använder helst bänkskivor i naturliga material. Livet utspelar sig till stor del i köket och det ska synas!

God jul och gott nytt år

Tack för det här året, vårt första. Vi ser fram emot att förverkliga era köksdrömmar under kommande år och en lång tid framöver. Med en förhoppning om en fridfull jul och god hälsa önskar vi er en god jul och gott nytt år! // C&G-teamet Stefan, Anders, Sara, Johanna, Charlotta, Mia och Marcus.