På snickeriet

Snickeriets smällkarameller

På snickeriet i det lilla samhället Hyssna strax utanför Borås råder det som alltid en  febril aktivitet. Våra snickare  Anders och Bertil har den sista tiden jobbat hårt med köket som ska installeras i MELIMELIs nya butik och atelier vid Slussplan 5 i Stockholm. Cupboards & Goods köksskåp sticker ut som färgglada smällkarameller där de står uppradade i olika stadier av processen. En del är redo att packas in och skickas till kunder, en del ska strax färdigställas innan de är redo för sitt nya hem.

Våra köksskåp

Snickeriet tillverkar alla våra köksskåp, köksöar, tillbehör i trä och bänkskivor. Stommarna består av en 22 mm tjock allamell med en kärna av furu. Samma material används också i lådfronter och hyllplan. Hållbart och vackert. Tröttnar du på färgen i framtiden? Då målar du enkelt om. Våra kök är förhoppningsvis för generationer att njuta av.

Köksön KI2440

Många av er har varit nyfikna på hur köksön ser ut! Här ser ni modell KI2440 i MELIMELIs egna rosa kulör. En del arbete återstår innan just den här redo att skickas iväg. Djupet på köksön på bilden är 880 mm vilket gör det, som ni ser tydligt, möjligt att sitta på ena sidan då lådornas djup är 600 mm. Perfekt för fyra personer! Köksön kan beställas komplett med bänkskiva i trä men också helt utan bänkskiva om ni till exempel vill ha en bänkskiva i sten/annat material.

Premiär på fredag

Under veckan installeras som sagt köket i MELIMELIs nya butik och atelier med premiäröppning på fredag. Vi är så glada över att kunna erbjuda våra kunder ett kök att titta på även i Stockholmsområdet! Besök gärna butiken och slå er ner en stund vid den rosa köksön från snickeriet i Hyssna.