MELIMELI

MELIMELI

Nu är äntligen vårt kök på plats i MELIMELIs atelier och butik vid Slussplan 5 i Stockholm. Välkommen att titta och känna på det där. Vi har inte någon egen personal på plats men svarar självklart på alla frågor och funderingar via mail och telefon. Du kan också boka ett möte digitalt eller på plats i vår butik i Göteborg via info@cupboardsandgoods.com.  All information ni behöver finns också på den här hemsidan och i webshopen. De två nya kulörerna har MELIMELIs grundare Amelia valt och namngivit. Den djupt rosa kallas för Korall och den himmelsblå kallas för Respiro.

Marmorho 600 mm

På plats hos MELIMELI hittar ni vår lilla marmorho, tillverkad ur ett stort stenblock i Italien. Ett riktigt hantverk! Blandaren och diskmaskinsavstängningen i obehandlad mässing blir bara vackrare med åren och kompletterar knopparna i samma material.

Köksö KI2440

Vår största köksö KI2440 har åtta lådor i sinkad ek. Köksön hos MELIMELI har tillvalet bänkskiva i valnöt och är i djupet 880 mm. Då lådorna är 600 mm djupa blir det gott om plats att sitta på andra sidan.

Välkommen att besöka butiken MELIMELI. Deras öppettider hittar ni här.