Vår lilla badrumskommod

Badrumsnyheter!

Äntligen kan vi visa upp vår senaste nyhet, den lilla badrumskommoden! Nu har du möjlighet att få Cupboards & Goods-känslan även i badrummet.

Kommoden mäter utan bänkskiva 870 mm på höjden, 776 mm på bredden och 490 mm på djupet.

Kommoden byggs i samma allamell som vårt övriga sortiment. Den står på ben och har ett hyllplan inuti. Gångjärnen är precis som i vårt övriga sortiment som standard i mässing men går också att få i krom (som på bilderna), meddela då det i den lilla rutan vid utcheckningen i webshopen.

Roma tvättställsblandare!

Till våra badrum har vi blandare från samma vackra Roma-serie som vi så gärna använder i våra kök. Roma är en klassisk serie tillverkad i Milano och designad år 1926. En tidlös klassiker helt enkelt. Blandaren till badrumskommoden finns i två olika höjder, en låg och en hög och i två olika material.  Vi har också en snygg underlimmad vask i porslin. Den 30 mm tjocka Carrara marmorn som är så populär som bänkskiva till våra Cupboards & Goodskök passar utmärkt även i badrum.